PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un home begut després d’un accident greu

Dos joves de 18 i 19 anys van resultar ferits i estan ingressats a l’UCI

Per El Periòdic

Un cotxe de la Policia.
Un cotxe de la Policia. | ANA

La Policia va detenir aquesta matinada un conductor, turista de 21 anys, que va donar un resultat positiu de 0,83 grams d’alcohol per litre de sang a la prova d’alcoholèmia després d’haver patit un accident en què dos joves de 18 i 19 anys van resultar ferits greument.

Els fets van tenir lloc a tres quarts de cinc a la matinada a la CG-3, al punt quilomètric 3,400, a proximitat de la rotonda d’Anyós. En l’accident es va veure implicat un sol vehicle, un Seat Ibiza amb matrícula espanyola, que va col·lidir contra un fanal i va quedar bolcat sobre el costat esquerre, sobre la vorera.

Els tres passatgers, una noia de 22 anys i dos joves de 18 i 19 anys, tots residents, així com el conductor, van resultar ferits. Són precisament els nois de 18 i 19 anys els que han patit les ferides més greus. Tal com van informar des de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, es troben ingressats a l'UCI per veure la seva evolució ja que van patir traumatismes toràcics, tot i que estan estables i no ha calgut intervenció quirúrgica. Pel que fa a la noia, no va patir lesions greus.

Un cop comprovat que l’home que conduïa es trobava sota els efectes de l’alcohol, i en ser donat d’alta després de ser atès de les ferides que presentava, els agents de la Policia el van detenir i passarà a disposició judicial en les pròximes hores. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT