PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ANC vol «col·lapsar» la xarxa viària per la sentència de l’1-O

Es farà durant tres dies i volen omplir fins a 100 quilòmetres de les principals carreteres de Catalunya

Per El Periòdic

Centenars de persones participen en una manifestació independentista la setmana passada.
Centenars de persones participen en una manifestació independentista la setmana passada. | EFE

L’ANC prepara tres marxes ciutadanes amb confluència a Barcelona per «col·lapsar» la xarxa viària com a resposta a la sentència del Tribunal Suprem (TS) sobre l’1-O. Així ho va revelar el secretari nacional de l’ANC, David Fernàndez, en una entrevista a El matí de Barcelona de BTV. Segons va explicar, es farà durant tres dies i volen omplir fins a 100 quilòmetres de les principals carreteres de Catalunya. El primer dia, que no ha concretat quin serà, es farà una marxa ciutadana de 40 quilòmetres; el segon, també serà de 40 quilòmetres i, el tercer dia, de 20 quilòmetres.

A banda de les marxes, Fernàndez també va donar per feta la convocatòria d’una gran manifestació unitària a més d’altres accions de les quals, va dir, «no se’n poden explicar encara els detalls». Fernàndez també va avançar que aquest dissabte 5 d’octubre l’ANC farà una reunió plenària per decidir la posició de l’entitat respecte a les properes eleccions espanyoles del 10 de novembre.

El secretari nacional va lamentar la manca d’unitat dels partits independentistes i els va retreure que no escoltin la demanda de bona part la ciutadania, informa l’ACN.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT