PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Concert solidari d’Infants del Món amb formacions del país

La recaptació servirà per desenvolupar el projecte que realitza a Cambodja

Per El Periòdic

Infants del centre a Cambodja.
Infants del centre a Cambodja. | Infants del Món

Infants del món celebra 20 anys i per commemorar les dues dècades de vida, organitza un concert solidari el 12 d’octubre al Centre de Congressos d’Andorra la Vella (20.00 hores). L’esdeveniment constarà d’un programa amb música, dansa i teatre, i tota la recaptació anirà dirigida al projecte que l’associació desenvolupa a Cambodja.

El cartell l’omplen diverses formacions del país. Sortiran a l’escenari Els Pali, Cor Rock, Grossband, Alendoy, Madretomasa, Four flags i Líquid dansa. Tots els grups hi participaran de manera gratuïta. L’acte estarà presentat per Jèssica Casal i Oriol Guillem. Les entrades tindran un preu de 10 euros i es poden comprar al Centre Cultural la Llacuna i l’oficina de turisme de la plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella, i mitja hora abans del concert al mateix Centre de Congressos de la capital. Els menors de 10 anys no paguen i a més s’instaurarà una fila 0 per tal de recollir una major xifra de diners per aquesta iniciativa solidària. Un cop finalitzat el concert se servirà un tastet per als assistents.

El projecte que desenvolupen a Cambodja se centra en un orfenat i en fer el seguiment dels joves al llarg dels anys, donant-los un cop de mà per formar-se acadèmicament. L’objectiu del concert no només és el de donar a conèixer l’associació, els seus projectes i recollir diners amb destinació solidària, sinó també fer padrins que puguin col·laborar per ajudar als infants amb el pas del temps i, si ho desitgen, tenir contacte amb els joves.

PUBLICITAT
PUBLICITAT