PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Quasi 1.400 cartrons de tabac comissats en tres dies a França

El conjunt de la mercaderia ascendeix fins a més de 117.000 euros

Per El Periòdic

Els agents duaners revisen el portaequipatges d’un vehicle.
Els agents duaners revisen el portaequipatges d’un vehicle. | MARICEL BLANCH

Els agents duaners francesos van comissar durant la setmana passada un total de 1.384 cartrons de tabac, el que equival a 277 quilograms i ascendeix fins a 117.000 euros. Segons recull ladepeche.fr, aquestes xifres són resultat de tres operacions policials contra el tabac de contraban.

La primera, a càrrec de la brigada d’Acs, va realitzar-se el passat 2 d’octubre. En aquella ocasió, els agents van aturar un vehicle amb quatre passatgers, que de seguida que van parar van baixar del cotxe i van fugir corrent. En el seu portaequipatges, els agents van descobrir 300 cartrons de tabac que estarien destinats al mercat tolosà. 

La segona va dur-se a terme el dia següent, el 3 d’octubre, quan la brigada de Montalban va descobrir deu maletes enormes plenes de cartrons de cigarretes en el maleter d’un autobús de línia regular entre Tolosa i París. En total, hi havia fins a 804 cartrons, és a dir, més de 160 quilograms. Finalment, el 5 d’octubre, els agents d’Acs van interceptar 280 cartrons més de tabac de contraban, el que equival a 58 quilograms, en una zona de muntanya.

PUBLICITAT
PUBLICITAT