PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'Inter es vesteix de rosa contra el càncer de mama

Gol Solidari subhastarà les equipacions

Per El Periòdic

La nova equipació de l'Inter.
La nova equipació de l'Inter. | Interescaldes.com

Aprofitant el dia 19 d'octubre, dia mundial dedicat a combatre aquesta malaltia, l'Inter d'Escaldes ha presentat en societat el seu nou model d'equipació: una samarreta rosa, en homenatge al color tradicional de la lluita contra el càncer de mama. Les samarretes s'estrenaran demà, en el partit corresponent a la cinquena jornada de la lliga, en el duel contra l'FC Santa Coloma.

"És molt gratificant que l'Inter pugui participar d'aquesta iniciativa. Ja veieu que l'Inter està al capdavant en aquest tipus d'iniciatives, esperem que pugui contribuir a la lluita. Són samarretes molt maques", assegurava el capità de l'equip Sergio Moreno.

Després, aquesta equipació serà subhastada per Gol Solidari, iniciativa impulsada pels jugadors Ilde Lima i Juli Sànchez. Els diners recaptats aniran en benefici de l'Associació Andorrana contra el Càncer (ssandca). "És una iniciativa molt important perquè, en un principi, el futbol té poca cosa a veure amb el càncer de mama, però igualment ens dóna suport en la lluita contra aquesta malaltia", afirmava Josep Saravia, president de l'entitat.  

L'esdeveniment s'ha dut a terme a l'hotel Golden Fènix i ha comptat amb la presència de Turi Mora, president de Bomosa, i Josep Saravia, president d'Assandca, juntament amb jugadors i jugadores de l'Inter.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT