PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gaudeix d'un habitatge únic i exclusiu a El Tarter

Pisos d’alt estanding davant les pistes del Tarter

Pisos de luxe a El Tarter
Pisos de luxe a El Tarter

Immobiliària Reig i Llac Blau, estan a punt de presentar una promoció de quatre habitatges d’alt estanding ubicats davant les pistes de Grandvalira, al Tarter, a la parròquia de Canillo. Els habitatges disposaran del màxim confort i les millors qualitats, ideals per a aquells que els agrada bé desconnectar uns dies, o bé viure tranquils tot l’any en el magnífic entorn natural que ofereixen les muntanyes andorranes.

La finca disposa de cinc nivells (garatge i 4 plantes -una per habitatge). Cada veí accedeix a casa seva pel garatge que compta amb boxes privat, fet que ofereix la privacitat màxima als seus futurs propietaris. Des d’aquí els clients podran accedir a cada habitatge mitjançant un ascensor amb un codi únic per cada pis.

Com a fet diferencial, Immoreig ofereix als seus clients participar en el disseny i en l’elecció dels acabats

David Verdú, gerent de l’empresa creu que son una mica «pioners», ja que «es un tipus de producte que s’ha fet molt poc en la zona on edificaran, ja que en el passat l’objectiu era el client vacacional que buscava apartaments petits, pel esquiar el cap de setmana, o petits inversors. Verdú en canvi, ara ofereix un producte exclusiu per un client d’alt nivell adquisitiu que vol exclusivitat, luxe i sentir-se únic, que quan viatja o vol descansar o esquiar «vol tenir el mateix nivell de comoditat, de qualitat i luxe que a casa seva, sense oblidar-se de la privacitat». 

El valor de ser únic

Aquesta és la raó principal per la qual Immoreig ha construït només quatre habitatges en un edifici on podrien haver edificat 20 o 30 apartaments. La unicitat comença pel nombre dels metres quadrats i aquests habitatges superen amb escreix els 200 m2 i unes mides similars de terrassa. La finalitat de l’habitatge la deixen a l’elecció del client, encara que des d’Immoreig el consideren com una segona residència però també com una primera, principalment pels residents andorrans. Però també creuen que és un producte atractiu pels compradors espanyols (molt fidels al mercat d’Andorra) i els francesos, que ara per ara copen la compra d’aquest tipus d’habitatge i a més per ubicació geogràfica els poden resultar molt atractius.

A partir del proper mes de desembre, Verdú creu que ja podran tenir enllestit el pis mostra, situat a la planta baixa: «És el pis més espectacular, una eina de comercialització molt forta, ja que el client podrà veure i tocar, deixar-se portar per les sensacions i que es senti únic.

Com a element diferenciador i sorpresa per als clients interessats, Immoreig oferirà als clients la opció de fer el disseny i triar els acabats des de cero perquè s’ho facin a la seva mida, fet que no suposarà un retard en el lliurament de l’habitatge, ja que pot estar acabat en uns mesos.

Immobiliària Reig SL
[email protected]
https://www.immoreig.com
Tel.: 00 376 808 380
Av. Meritxell, 106 
AD500 Andorra la Vella

 

Immobiliària Reig és una empresa amb molts anys d’experiència al sector immobiliari andorrà, no en va hi treballa des de fa més de 25 anys, amb un equip professional jove i dinàmic, hereu de la feina ben feta dels seus antecessors, que continua treballant amb el mateix i millor objectiu de sempre: satisfer les necessitats dels seus clients. L’empresa coneix totes les especialitats del sector: la promoció, la compra, la venda així com la construcció de tota classe de bens immobles urbans i rústics. Però, a diferencia d’altres immobiliàries el seu ventall de producte és amplíssim ja que la seva oferta inclou habitatges de segona ma, xalets i finques a tot el país, lloguers i traspassos, etc., sempre amb les millors garanties econòmiques del mercat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT