PUBLICITAT

Tirana

Un doblet de ‘Kiki’ dona un gloriós empat contra Albània

La selecció firma una immensa gesta i suma un altre punt

Per El Periòdic

Emili Garcia i Txus Rubio intenten aturar a Rei Manaj.
Emili Garcia i Txus Rubio intenten aturar a Rei Manaj. | FSHF

La selecció va fer història ahir i va aconseguir un immens empat a Albània, sumant un altre punt a la fase de classificació, de manera que probablement, ja no serà la darrera del grup.

El partit va començar amb les bandes albaneses generant molt perill, fet que provocava que els locals marquessin en fora de joc en els primers minuts i poc després, tot i que Andorra intentava tapar els forats i que José Antonio  feia les primeres aturades, Bekim Balaj va fer el primer gol, després d’una centrada d’Odise Roshi. Tot i això, al minut 18, un espectacular Jordi Aláez va començar una jugada espectacular trencant la línia del mig del camp i marxant de tres jugadors fins a passar-la a Cristian Kiki Martínez, que va enviar la pilota a la banda de Joan Cervós, el qual la va tornar de manera brillant al primer toc cap a Kiki, que a dos metres de porteria no va fallar. D’aquesta manera, amb el partit igualat i amb una jugada mestra dels andorrans, els locals van començar a posar-se nerviosos, de manera que feien patir als tricolor, creant oportunitat molt perilloses que obligaven a intervenir de manera excepcional a José Antonio. Andorra estava exhausta però finalment, un cop transcorregut el primer quart, el resultat era d’empat a 1. A la represa, Andorra va agafar per sorpresa als albanesos i va ser Kiki de nou qui, després de rebre una pilota elevada d’Aláez feia el segon gol, enviant la pilota a l’escaire dret després de fer mitja volta. Els dos jugadors s’estaven reivindicant i els andorrans aconseguien anar per davant de l’electrònic. Però per poca estona perquè Rei Manaj va empatar poc després, després de rebre la pilota per part de Roshi, col·locant-la al pal esquerre de Gomes.

Per tant, amb paciència i sense pressa, els andorrans intentaven resistir, sense precipitar-se però mostrant-se valents, resistint com podien els atacs, fent-se forts amb una defensa fèrrea i sense fissures, que rebutjava un atac i un altre, tancats a l’àrea, suant per culpa dels durs ensurts dels locals, que no es rendien, però que no trobaven porteria. Finalment, Andorra es va emportar un gran premi després d’anotar per primera vegada dos gols fora de casa en la seva història. A més, mai un mateix jugador havia marcat dos gols amb la selecció. Sens dubte, és un empat per emmarcar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT