PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Govern proposa reunir-se amb els sindicats cada 15 dies

L’objectiu de les trobades és avançar en els canvis de la Llei de Funció Pública

Per El Periòdic

La ministra de Funció Pública i Simplificació de l’Administració, Judith Pallarés, en una imatge d'arxiu.
La ministra de Funció Pública i Simplificació de l’Administració, Judith Pallarés, en una imatge d'arxiu. | Maricel Blanch

La ministra de Funció Pública i Simplificació de l’Administració, Judith Pallarés, i la secretària d’Estat de Funció Pública, Lara Vilamala, es van reunir ahir amb els representants del Sindicat de Personal Adscrit a l’Administració General (Sipaag), del Col·lectiu de Funcionaris de la Policia d’Andorra (CFPA) i del Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP) per tal d’avançar en la modificació de la Llei de la Funció Pública, així com en el desplegament reglamentari.

Amb aquest propòsit, durant la trobada Pallarés va plantejar la necessitat de formalitzar un calendari de reunions periòdiques entre el ministeri i tots els sindicats. Fins ara, s’organitzava una reunió al mes i ara la voluntat és fer-ne una cada 15 dies. 

Amb la voluntat d’establir una comunicació fluida i directa, Pallarés va instar als sindicats a nomenar els representants que els hi corresponen a la Comissió de Personal, un òrgan previst a la Llei de Funció Pública.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT