PUBLICITAT

Canillo

Objectiu Comú aposta per un pla del patrimoni natural

La candidatura vol evitar la massificació i l’accés rodat amb el projecte

Per El Periòdic

El paisatge de la Vall d’Incles.
El paisatge de la Vall d’Incles. | Àlex Lara

La formació encapçalada per Albert Torres va proposar ahir la creació d’un pla específic per a la conservació del patrimoni natural de la parròquia amb l’objectiu d’evitar la massificació i l’accés rodat. Una mesura que s’encau a dins de les propostes d’Objectiu Comú per tenir cura del medi ambient i fomentar la sostenibilitat de la parròquia. 

D’aquesta manera, el membre de la nova candidatura, Carles Juan, va comunicar que «apostem per un pla específic on intervinguin agents comunals, arquitectes, urbanistes i propietaris. És un projecte realista i que vol aprofitar la naturalesa privilegiada del territori». 

Tot seguit, el mateix membre de la formació va afirmar que «estem davant la necessitat de protegir la Vall d’Incles, de forma responsable i equilibrada, fent-la alhora aprofitable per a les persones que tenen el dret a gaudir-ne. Aquest és el compromís que vol tenir Objectiu Comú».

Crítiques a DA

La candidatura d’Objectiu Comú va tornar a recordar que molts del projectes duts a terme per DA durant aquestes dues legislatures van ser producte de la precipitació i d’haver improvisat. 

En aquest sentit, els diversos membres de la formació consideren que les decisions preses en relació amb el patrimoni natural de Canillo van estar improvisades al llarg de les dues legislatures on DA no va tenir cap tipus d’oposició al Comú. A més, també detallen que «els diners invertits en projectes com els ponts tibetans, una de les grans apostes de Demòcrates, es podrien destinar a altres partides».

La Vall d’Incles va ser el paratge natural escollit per celebrar l’acte en el cinquè dia de campanya a la parròquia canillenca. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT