PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Crèdit Andorrà recapta 600 aliments bàsics per al fons de Càritas

Els empleats se sumen a l’iniciativa per cinquè any consecutiu

Per El Periòdic

El col·lectiu d’empleats lliure els aliments a Càrites.
El col·lectiu d’empleats lliure els aliments a Càrites. | Crèdit Andorrà

El col·lectiu d’empleats de Crèdit Andorrà va lliurar gairebé 600 aliments bàsics i no peribles o amb caducitat llarga al Banc d’Aliments de Càritas Andorrana per la campanya de Nadal. És el cinquè any que els treballadors col·laboren en aquesta acció solidària de recollida d’aliments per aquestes dates. Des de l’inici d’aquest suport, els empleats de Crèdit Andorrà han recaptat més de 2.000 quilos de productes alimentaris. El lliurament el va fer la directora de la Fundació Crèdit Andorrà, Francesca Ros, en representació de tots els empleats de l’entitat.ç

La Fundació Crèdit Andorrà, en el marc del conveni de col·laboració que té amb Càritas Andorrana, dona suport al Banc d’Aliments des de l’any 2011 amb la voluntat d’ajudar de manera periòdica a les persones del país més necessitades, fet que permet poder oferir a les famílies una alimentació saludable i adequada. Des de l’inici de la col·laboració, la Fundació Crèdit Andorrà ha aportat al Banc d’Aliments més de 130.000 euros. Aquesta ajuda es materialitza, d’una banda, amb vals de compra mensuals de productes frescos als supermercats, i de l’altra, amb el subministrament de productes alimentaris, d’higiene i de la llar de primera necessitat. 
Durant l’últim any, l’ajuda va ser de gairebé 16.000 euros, dels quals el 78% va estar destinat als vals de compra.

Programa social /
El compromís de la Fundació Crèdit Andorrà és participar en la construcció del present i del futur del país, vetllar pel seu progrés i estar al servei de les persones. Aquesta vocació de solidaritat i de contribució al benestar ha portat la Fundació a col·laborar amb Càritas Andorrana i el seu Banc d’Aliments.

Banc dels aliments /
Durant els darrers mesos, d’altres entitats bancàries també s’han sumat a la donació d’aliments. MoraBanc i el Centre Comercial Andorrà van tancarla seva campanya de recollida solidària per Càritas amb un total de 773 quilos. La iniciativa va aconseguir reunir més d’un miler de productes amb llargs terminis de caducitat com són la llet, cereals, conserves, olis i llegums. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT