PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’afluència d’esquiadors per Nadal creix un 20% a Grandvalira

El dia amb més forfaits venuts va ser el 29 de desembre

Per El Periòdic

Les pistes de Grandvalira el passat Nadal
Les pistes de Grandvalira el passat Nadal | Grandvalira

Grandvalira va tornar a situar-se entre les destinacions de neu de referència durant les vacances de Nadal. Del 21 de desembre al 6 de gener, l’estació va rebre una mitjana de 19.279 esquiadors diaris, que sumen un total de 327.747. La xifra, considerada «excel·lent» per l’estació,  incrementa en gairebé un 20% la de la temporada 2018-2019. El dia de més afluència va ser el 29 de desembre amb 28.227 esquiadors, seguit del 30 de desembre (27.700) i el 3 de gener (27.102).

El director general de Grandvalira, Alfonso Torreño va valorar el balanç de les festes de Nadals com molt satisfactori: «hem tingut unes xifres d’afluència superiors a l’hivern passat, fet que demostra que les instal·lacions són una garantia per als esquiadors i una destinació de neu de primera línia. Cal destacar la gran tasca dels equips de terreny per mantenir la neu en bones condicions i en general de tot el personal de l’estació» i afegia, «les dates festives també van afavorir que assolissim una de les millors xifres dels darrers anys». 

L’origen dels esquiadors que es van desplaçar a Grandvalira durant les festes va ser principalment de destinacions de proximitat com Catalunya, Madrid, València i el sud de França, però també es va registrar un augment en el nombre d’usuaris d’altres destinacions com Regne Unit o Rússia. Les previsions meteorològiques preveuen una davadalla de les temperatures per als pròxims dies i algunes nevades lleugeres. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT