PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El SAAS tanca l’expedient a la coordinadora del centre

L’informe conclou que no s’ha pogut constatar cap irregularitat

Per El Periòdic

Visita institucional d’Any Nou a El Cedre.
Visita institucional d’Any Nou a El Cedre. | SFGA / CESTEVE

El SAAS ha tancat l’expedient informatiu obert a la coordinadora d’El Cedre arran de la carta feta per un grup d’infermeres del centre, segons va informar a tavés d’un comunicat. L’informe va concloure que no s’ha pogut constatar de forma fidedigna cap irregularitat o comportament inadequat de la coordinadora que justifiqui l’obertura d’un expedient disciplinari.

Aíxi mateix, des del SAAS van remarcar que en aquest procés de transformació en què es troba El Cedre s’han evidenciat problemes de comunicació i de relació, raó per la qual van assegurar que s’han endegat tota una sèrie d’accions per millorar la comunicació i per recollir les diferents sensibilitats. En aquest sentit, el grup de treball creat per tirar endavant el procés de transformació al centre ja porta diverses setmanes funcionant regularment. Les conclusions d’aquest grup, junt amb l’opinió d’un assessorament extern, s’utilitzaran per el disseny de la implantació definitiva del nou model.

D’altra banda, el cap de Govern, Xavier Espot, i els ministres d’Afers Socials, Victor Filloy i de Salut, Joan Martínez Benazet, juntament amb les respectives secretàries d’Estat, Teresa Milà i Helana Mas, van acudir ahir a El Cedre per felicitar l’entrada d’any als usuaris del centre sociosanitari.

Canvis en la direcció

Des del passat  desembre, la direcció del SAAS i el Ministeri de Salut són els responsables de prendre les decisions que afecten el Cedre. Aquest canvi estructural es va produir després que les infermeres del Cedre enviessin una carta per manifestar el seu rebuig a la coordinació del centre. Des de llavors és el grup de treball qui s’ocupa de prendre les decisions oportunes per tal de definir tots els aspectes de la nova organització així com la seva funcionalitat, incloent la gestió i la governança del centre sociosanitari. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT