PUBLICITAT

Mor un treballador de Grandvalira en accidentar-se amb una moto de neu

La Policia ha obert una investigació per esclarir les causes del sinistre, que ha tingut lloc al sector del Pas de la Casa

Per Enric Revuelta

Un treballador de Grandvalira ha mort aquest diumenge després d’un accident amb una moto de neu al sector del Pas de la Casa. L’home, de 51 anys i resident, va patir el sinistre mentre realitzava la ronda de control de la instal·lació amb el vehicle, segons va informar Grandvalira en un comunicat, i va traspassar unes hores més tard a l’hospital de Meritxell com a conseqüència de les ferides sofertes.

L’estació d’esquí, que va explicar que l’home treballava com a tècnic de l’àrea de neu de cultiu, va assegurar que es desconeixien les causes de l’accident amb el vehicle. La Policia, que va rebre l’avís cap a dos quarts de vuit del matí, va obrir una investigació per esclarir les causes del sinistre. L’estació va explicar que l’incident va tenir lloc de matinada, sense especificar-ne l’hora, i va assegurar que el company d’equip del treballador traspassat va activar el protocol de recerca en perdre la comunicació am ell. 

Primeres actuacions

Aleshores, va ser quan també es van avisar tots els maquinistes i la resta de companys de l’àrea de neu de cultiu per localitzar el treballador desaparegut. Quan el van trobar, els mateixos treballadors van començar a fer les primeres actuacions per intentar reanimar-lo i van avisar el cos de Bombers, que també es va traslladar fins al lloc dels fets. Es desconeix el temps des que l’home va patir l’accident fins a ser localitzat, quanta estona va estar a l’intempèrie i en quin punt de l’estació va tenir lloc el sinistre.
L’empleat va ser traslladat amb ambulància a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on va traspassar en no poder-se recuperar de les ferides patides. En el comunicat i també a través de les xarxes socials, Grandvalira va lamentar la mort del treballador F.S.B. «Lamentem profundament aquesta pèrdua i volem transmetre el condol als seus familiars», deia el mateix comunicat que va emetre l’estació d’esquí. La mort del treballador de l’estació va provocar una forta consternació entre els empleats de l’estació d’esquí.

Trasllat del grup de muntanya

El cas ara es troba en mans de la de Policia, que ha obert una investigació. Segons van informar fonts del cos, membres del grup de muntanya del cos es van dirigir fins a l’estació en rebre l’avís, tot i que es desconeix el nombre d’efectius desplaçats. L’autòpsia permetrà concretar les circumstàncies de la mort del treballador.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT