L’Inter es col·loca líder de la lliga nacional

Amb un doblet de Soldevila

L'Inter.
L'Inter. | interescaldes.com

L’Inter d’Escaldes va demostrar ahir estar en plena forma i es va col·locar líder de la Lliga Nacional després de vèncer per 0 a 2 a la UE Santa Coloma. Genís Soldevila, una altra vegada, va ser l’heroi del partit i va fer un doblet marcant els dos gols de la victòria a la segona part.

Per una altra banda, a la part alta de la taula es van enfrontar la UE Engordany i l’FC Santa Coloma, que van empatar a 1. Hamza Ryahi va estrenar el marcador al minut quatre del duel i Diego Najera va fer el definitiu gol de l’empat al minut 55. L’Engordany és segon i els colomencs, tercers.

Així mateix, la UE Sant Julià va enfonsar una mica més a l’FC Ordino, que és últim, i el va guanyar per 3 a 2. Encara que el duel va arribar empatat a la primera part, a la represa els lauredians van fer la feina i els ordinencs no van poder fer res per evitar la derrota.
Finalment, en l’altre duel de la part baixa de la taula el CE Carroi va sumar la primera victòria de la temporada després de vèncer a l’Atlètic Club d’Escaldes per 1 a 2.