PUBLICITAT

Soldevila, l’arma de l’Inter

El davanter apunta alt i confia en poder classificar-se per Europa

Per Miquel López-Egea

Genís Soldevila en el partit contra la UE Engordany.
Genís Soldevila en el partit contra la UE Engordany. | interescaldes.com

No és estrany que l’anomenin El Pistoler. Amb dos gols a la Copa Constitució i nou a la Lliga Multisegur Assegurances, Genís Soldevila és el màxim golejador de les competicions nacionals. Només Bruno Mauricio Lemiechevsky, de la UE Sant Julià, l’empata com a golejador a la lliga. L’any passat, també va ser un dels màxims anotadors, amb deu dianes.

Tot i això, aquest any, i sobretot en els darrers partits, s’està mostrant especialment encertat i ha estat una de les claus perquè l’Inter d’Escaldes se situï líder de la competició – amb quatre punts d’avantatge sobre el segon i el tercer classificat, la UE Engordany i el Vallbanc FC Santa Coloma, respectivament–, i sigui semifinalista de la Copa.

En aquest sentit, Soldevila va explicar que «només col·laboro amb la feina de l’equip». «El club s’ha reforçat millor aquest any, els jugadors que han vingut han posat molt de la seva part i ens donen un plus de qualitat per arribar en els darrers minuts», va remarcar i va destacar respecte al moment en el qual es troba que «el treball de tota la setmana té els seus èxits». «Sóc un davanter centre i el que té més opcions de marcar gol, però les pilotes han d’arribar de la millor manera possible i, per tant, si et rodeges de jugadors de qualitat, tot és més fàcil. Tenir-los al costat, fa que tot sigui més fàcil», reiterava.

Així mateix, va assegurar que «aquest any tinc més oportunitats de marcar, em sento més recolzat en tots als nivells». «Tenim màxima ambició, des del principi l’objectiu és anar a Europa, encara no s’ha aconseguit res però s’està treballant molt i molt bé», afirmava i aclaria que «seria millor acabar campions de la lliga». «Està lluny però estem allà», afegia. «No tenim una distància per dir que ho tenim assegurat però si més no, veure’t cada dilluns primer i a una certa distància, et dona més ganes de seguir-ho intentant, treballant dia a dia per arribar als play-off amb el màxim d’oportunitats», concloïa. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT