PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més de 100 objectes solidaris

Gol Solidari s’estrena amb una samarreta del Barça firmada per Piqué

Per Miquel López-Egea

La samarreta de Gerard Piqué.
La samarreta de Gerard Piqué. | Gol Solidari

Gol Solidari va començar ahir la subhasta dels més de 100 objectes especials que personalitats del món de l’esport han cedit a l’ONG. Una samarreta firmada pel blaugrana Gerard Piqué va ser la primera samarreta posada a una venda que durarà una setmana. A l’hora del tancament d’aquesta edició, ja s’oferien més de 150 euros per obtenir-la.

En aquest sentit, Ilde Lima, promotor de la iniciativa, va explicar que «cada dia, entre setmana, anirem posant una cosa, aquesta setmana dedicarem cada dia a un esport i anirem continuant perquè tenim bastant material i començarem a donar continuitat». Respecte a la subhasta d’ahir, va indicar que «hem rebut diverses ofertes perquè la gent es doni d’alta i pugui fer les seves propostes, com qualsevol compra online. Tot és bastant fàcil. Esperem que la gent es vagi engrescant».  En aquest context, va remarcar que «superem els 100 objectes». «Vam estar fent inventari i hem anat acumulant. El procés s’ha allargat bastant i l’hem tingut aturat. Ara li donarem una mica de vida perquè hi ha força cosa per treure. Serà una al dia, durarà uns quants mesos», afegia i recordava que «nosaltres ho fem tot, ho controlem, fem els enviaments i gestionem els pagaments, volem donar-li continuïtat». «El sistema de pagament és bastant pràctic perquè la gent ho pugui controlar», remarcava. Així mateix, no va voler establir una previsió de recaptació però va assegurar que «amb el que aconseguim, anirem ajudant, dependrà de l’objecte. Anirem veient».

Segons Lima, l’objecte de més valor, personalment, és «el mono del príncep qatarià que va guanyar el Dakar, Nasser Al-Attayi, és quasi una peça de museu, el valor d’aquest objecte és molt alt perquè fins i tot hi ha marques que es veuen a les fotos de quan va aixecar el premi de campió del Dakar. És el que té més valor però potser hi ha alguna sorpresa ho anirem veient». «Ens el va aconseguir la Margot Llobera i és l’objecte estrella de tot el que tenim», afegia. «Tot comença amb un euro i a poc a poc va pujant», concloïa el jugador.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT