PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Inter d’Escaldes i el Vallbanc fan els deures

El Sant Julià perd les posicions europees

Per El Periòdic

Soldevila reivindica l’esport femení.
Soldevila reivindica l’esport femení. | interescaldes.com

L’Inter d’Escaldes, amb 43 punts, segueix dominant la Lliga Multisegur Assegurances i ahir es va imposar a l’Atlètic d’Escaldes en el derbi escaldenc, de manera que un gol de Genís Soldevila va servir perquè puguessin sumar els tres punts, encara que no van mostrar la seva millor versió de la temporada, però un gol al minut 32 va ser suficient. 

Així, el Vallbanc FC Santa Coloma no va fallar davant l’FC Ordino i va demostrar la seva absoluta autoritat després de destrossar-lo amb un contundent 0 a 3, ja que el conjunt coloment va portar la iniciativa de l’enfrontament en tot moment. Per tant, ara segueixen a quatre punts de lideratge, amb 39. Els ordinencs per la seva part, son penúltims.

Per un altre costat, la UE Sant Julià es va complicar poder accedir a Europa després que la UE Santa Coloma donés la sorpresa i aconseguís imposar-se als lauredians en una segona part brillant. D’aquesta manera, se situen en quarta posició a la taula amb 29 punts mentre que la UE Santa Coloma ocupa la cinquena posició, amb 26 punts, a tan sols tres punts del play-off d’ascens. 

Per un altre costat, la UE Engordany no va fallar davant el CE Carroi, de manera que va vèncer per 1 a 2 en un duel en el qual el Carroi va empatar a 1 de penal al minut 75 però Lucas Maciel ho va arreglar quatre minuts després. D’aquesta manera l’Engordany s’apropa a Europa mentre que el Carroi és molt més a prop del descens.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT