PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Segon cas positiu per coronavirus al Principat

Es tracta d’una dona de 87 anys, aïllada des de dimecres

Per El Periòdic

L’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.
L’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. | MARICEL BLANCH

El ministre Portaveu, Eric Jover, ha anuniciat fa uns moments que un dels tres casos que restaven pendents de confirmació de coronavirus ha donat positiu. Es tracta d’una dona de 87 anys que des de dimecres estava aïllada a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, juntament amb dues persones més, de les quals encara no es coneixen els resultats. Segons ha anunciat el Govern, i tal com marca el protocol, immediatament s'han activitat les mesures establertes pel seu tractament, així com les línies d’actuació pel seu entorn.

Jover ha aprofitat la intervenció per denunciar el seguit de notícies falses que han anat circulant durant els darrers dies per les xarxes socials i ha recomanat seguir únicament els comptes del Govern i el Ministeri de Salut. Concretament, el ministre ha negat rotundament un possible tancament de fronteres i ha demanat als ciutadans «no fer corre aquests rumors» ni «fiar-se de tot allò que no provingui de les fonts oficials». «[La possibilitat de tancar fronteres] no està damunt la taula, però és una situació evolutiva i en funció de com vagin avançant els esdeveniments, anirem proposant mesures i aplicant les que siguin necessàries», ha reiterat Jover. Així mateix, ha insistit que «la crisi del coronavirus és una prioritat pel Govern i farem els comunicats, compareixences i tuits que calguin per tranquilitzar la població o per traslladar informació veraç».

Per últim, el ministre portaveu ha recordat que l’Executiu ha creat un comitè interdepartamental de seguiment de la situació per tal d’evitar al màxim la propagació del brot pel país. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT