PUBLICITAT

L’AGIA oferirà pisos als sanitàris que treballen

La campanya "pisos solidaris" demana a les persones propietaries de pisos buits que els posin a disposició

Per El Periòdic

| AGIA Andorra

L’Associació d’Agents Immobiliaris d’Andorra (AGIA), posa en marxa una campanya anomenada «Pisos Solidaris» per demanar a les persones propietaries de pisos buits i que els tingui al mercat per llogar o per vendre els ofereixi a sanitàris que estiguin treballant i que vulguin aïllar-se per tal de no infectar a les seves famílies. També es contempla la possibilitat de posar els pisos a disposició de  sanitàris en el cas que arribin d’altres països. En aquest sentit, l’Associació s’adreça a tots els agents immobiliaris per demanar-los suport. 


Per sumar-se a la campanya i participar-hi, cal que els agents contactin amb els propietaris que disposin d’immobles buits al centre d’Andorra la Vella o a Escaldes-Engordany; a prop de l’hospital, i que estiguin disposats a cedir-los temporalment. 


Una vegada s’hagi fet aquest recull de dades, cal que els agents contactin amb l’AGIA per facilitar la informació sobre els propietaris interessats a col·laborar amb la campanya. 


Finalment, l’AGIA recollirà tota la informació en qüestió i la traslladarà a l’equip de Govern que, segons explica l’Associació, serà qui «s’encarregarà de valorar la viabilitat de les propostes per tal d’inciar les cessions temporals. 


En aquest sentit, de moment l’Associació no sap, encara, de quants pisos podran disposar, però informen que la iniciativa és oberta a tothom qui hi vulgui participar. La idea prové d’una iniciativa que un altre grup d’agents immobiliaris va dur a terme a València.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT