PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

10 morts per Covid-19

Les dues últimes víctimes eren residents del Cedre

Per El Periòdic

| Arxiu ANA

Ja són 10 els morts per coronavirus Covid-19 al país, segons ha actualitzat el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, aquest matí; les darreres dues persones eren residents del Cedre. En aquests moments s’està pendent dels resultats de les últimes 121 proves que es van enviar ahir als laboratoris especialitzats i que inclouen les mostres dels 39 professionals sanitaris cubans.

Pel que fa a les dades hospitalàries, hi ha 46 positius, 12 a l’UCI -11 dels quals amb ventilació mecànica i un a punt de ser traslladat a planta-, 19 positius al Cedre i 24 altes. D’aquestes, 20 són persones que estaven en aïllament domiciliari i 4 residents del Cedre que ja han superat la malaltia. En total, hi ha quasi 400 positius al país, a l’espera de les últimes proves que s’esperen per al llarg del dia d’avui.

Benazet ha alertat d’un possible relaxament per part de la població i ha demanat mantenir el confinamet, ja que “gràcies a aquest mantenim una corba aritmètica” i el sistema sanitari no s’està col·lapsant, com sí que passa a la majoria dels altres països de l’entorn.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT