PUBLICITAT

Mor el fotògraf andorrà Jordi Pantebre a causa d’una llarga malaltia

Es va iniciar a la fotografia quan tenia 11 anys i va estudiar a París

Per El Periòdic

Jordi Pantebre
Jordi Pantebre | ANA

El fotògraf escaldenc va morir el dilluns a l’edat de 69 anys a causa d’una llarga malaltia. L’artista va morir a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell tot i la situació actual del centre a conseqüència de la crisi de la Covid-19. 


Algunes persones pertanyents al món de la cultura andorrana s’ha volcat a les xarxes socials per acomiadar-se públicament de Pantebre i oferir-li un homenatge. L’exministre de turisme, Claude Benet, per exemple, a través del seu compte de Facebook ha recordat el lligam existent entre ells des de la infància i ha fet saber que ja coneixia l’estat de salut del fotògraf. 


Pantebre es va iniciar a la fotografia als 11 anys. Posteriorment, va cursar estudis a l’Institut Français de Photographie et Cinématographie de París, fins a l’obtenció del CAP de l’Académie de Toulouse l’any 1969.


Una de les aparicions més reconegudes del fotògraf va ser l’exposició a la Sorbona de París el 2016 on va presentar una col·lecció de fotografies que mostraven paisatges, estanys, pics, ports, boscos i bestiar d’Andorra des d’una perspectiva panoràmica.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT