PUBLICITAT

Els gegants impregnaran la Seu per preparar la Trobada

  • L'acte portarà 4.000 persones i unes 100 colles de Catalunya
I. C.
LA SEU D'URGELL

Periodic
Els gegants de la Seu d'Urgell. Foto: AJUNTAMENT DE LA SEU D'URGELL

La Seu es prepara per ser l'any que ve Ciutat Gegantera. L'elecció de la capital alturgellenca per acollir la trobada de gegants més important de Catalunya es va dur a terme ara fa tres mesos a Tàrrega. Ara, l'Ajuntament i la Colla Gegantera i Grallera de la Seu estan organitzant un seguit d'actes per difondre l'esdeveniment i donar a conèixer el món geganter a la ciutadania.

D'entre les activitats que es duran a terme els mesos vinents hi ha la presència dels gegants urgellencs en espais promocionals, com ara el Mercat Medieval dels Canonges, aquest cap de setmana vinent. Paral.lelament, els casals municipals tractaran la temàtica gegantera durant tot l'estiu i els centres educatius se sumaran a la iniciativa per tal que els més joves coneguin Abd al-Rahman, la Constança, l'Ot i la Urgell, les figures que representen la ciutat.

La trobada portarà a la Seu, els dies 15, 16 i 17 d'abril de l'any vinent, més de 4.000 persones. La regidora de Festes i Tradicions, Mireia Pellicer, remarca la importància de "reconèixer i potenciar la llarga tradició gegantera de la ciutat, que data del segle XVII".Per a més informació consulti l'edició en paper.Comenta aquest article

PUBLICITAT