PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El CV Encamp seguirà un any més a Primera Catalana

L’RFEVB validarà la decisió la setmana vinent que manté els ascensos

Per El Periòdic

El CV Encamp.
El CV Encamp. | CV Encamp

A falta de confirmació oficial per part de la Reial Federació Espanyola de Voleibol (RFEVB), el CV Encamp mantindrà la categoria i seguirà un any més a Primera Catalana, tot i situar-se en penúltima posició a dues jornades d’acabar la lliga. En aquest sentit, després d’una llarga reunió en la qual es va informar els clubs que la lliga s’ha donat per acabada i que no es tornarà a jugar fins a l’any vinent, es va donar a conèixer que pujaran tots els equips que quan es va aturar la competició tenien opció de classificar-se per a la fase d’ascens, és a dir, el San Roque, Torredembarra i Sabadell, i que no hi hauria descensos. La setmana vinent, la junta validarà la decisió. 

El jugador del CV Encamp, Iván Lanza, va explicar a EL PERIÒDIC, que «és una decisió dràstica, amb una finalitat de posar punt final a la competició de la millor manera possible». «Ens beneficia perquè sabem que no descendim, crec que la decisió ha estat bona», afegia. 

Respecte a la temporada, va valorar que «penso que la temporada ha estat difícil perquè és un equip totalment renovat, el ritme ha estat diferent i ha sigut difícil adaptar-nos. Fent un pas enrere i mirant l’equip des de fora, podem estar satisfets perquè la temporada pintava molt malament perquè tothom sap què passa amb un equip renovat». «Hem anat de menys a més però la classificació no ho reflecteix com a tal», reiterava. 

De cara al futur, creu que «l’objectiu de la temporada vinent és indecís, no sé com serà l’organització de l’equip tot i que espero que sigui coherent». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT