PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’equip d’esquí de fons de la FAE comença la pretemporada

Vila i Esteve entrenen al REA de Naturlandia després d’haver superat tots els tests del coronavirus

Per El Periòdic

Irineu Esteve.
Irineu Esteve. | FAE

L’

equip d’esquí de fons de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), amb Irineu Esteve i Carola Vila, ha començat la pretemporada després de rebre tots els permisos necessaris per a poder accedir al Refugi d’Entrenament en Alçada (REA) situat a la Rabassa.

Des del passat dilluns, els dos esportistes són a les instal·lacions després d’haver superat els tests de la Covid-19, i aquestes primeres setmanes el seu treball consistirà en exercicis de força en el gimnàs, combinat amb treball aeròbic com ciclisme o caminades amb pals, a més de diferents treballs de base. La preparació que realitzen al REA està coordinada per l’entrenador Joan Erola. Durant l’estada al refugi es mantenen totes les mesures de seguretat preceptives. Aquesta estada en alçada ha estat possible gràcies al treball conjunt fet entre el Govern, el Comú de Sant Julià i Naturlandia.

En aquest sentit Esteve va comentar que «aquesta setmana acabem de començar la pretemporada». «Ara mateix estem fent força al gimnàs de la Rabassa, comencem amb ganes i sobretot amb treball, que és el més important, i a veure com segueix aquesta pretemporada», explicava, destacant que «ja fa uns dies que hem vingut aquí a la Rabassa i podem aprofitar per fer bici, per fer força al gimnàs. Hem d’agrair a tota la gent que ha fet possible que puguem entrenar aquí». 

Vila, per la seva part, va assegurar que «hem pujat aquí per poder aprofitar les instal·lacions i començar a preparar la temporada. Comencem amb motivació, amb ganes, i de mica en mica anar treballant i a veure com evoluciona l’estiu». «Seguirem treballant i esperem que l’any que ve sigui igual o millor», sentenciava la fondista. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT