PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Alerta per la detecció de preservatius falsificats

El producte detectat és de la marca Durex

Per El Periòdic

Capsa del producte falsificat.
Capsa del producte falsificat. | Govern d\'Andorra.

Tal com ha informat el ministeri de Salut, l'Agència espanyola de medicaments i productes sanitaris (Aemps) ha detectat la venda d'unitats falsificades del producte Durex Natural Comfort 12 preservatius en un establiment espanyol.

L'empresa Reckitt Benckiser Healhtcare, SA, distribuïdor dels productes Durex a Espanya, ha confirmat la fabricació del lot 1000221414, figurant com a data de caducitat 2022-02. No obstant, en el producte falsificat figura com a data de caducitat 2024-05. Per tant, els productes en què figuri lot 1000221414 i caducitat 2024-05, són falsos.

Es recomana als punts de venda i distribuïdors que si disposen del lot afectat, el retirin de la venda i contactin amb el distribuïdor.
També es demana que si disposen de preservatius Durex d'altres models i lots que presenten característiques que els facin sospitar d'una falsificació, contactin amb el distribuïdor del fabricant Reckitt Benckiser Healthcare, SA. Pel que fa als usuaris, es demana que si disposen del producte referenciat, que no l'utilitzin.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT