PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’escola bressol d’Ordino rep 24 pantalles facials

Per part de l'esquiador de la FAE Roger Bartumeu

Per El Periòdic

Un moment de la donació de les pantalles facials de la mà de Roger Bartumeu, en presència de la cònsol menor d'Ordino, Eva Choy.
Un moment de la donació de les pantalles facials de la mà de Roger Bartumeu, en presència de la cònsol menor d'Ordino, Eva Choy. | Comú d\'Ordino

El jove integrant de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), Roger Bartumeu, va fer ahir una donació de 24 pantalles facials per al personal de l’escola bressol d’Ordino, que va reprendre el servei. Ha estat una iniciativa voluntària després de veure altres accions similars. Les pantalles són de plàstic (PLA) i han estat impreses a casa amb una impressora 3D. Cadascuna ha trigat una hora i mitja en imprimir-se, segons va explicar Bartumeu. La cònsol menor, Eva Choy, va rebre el material el primer dia de reobertura de l’escola bressol amb una previsió de 21 infants, de més d’un any, un 30% de l’ocupació habitual. El matí va funcionar amb normalitat i els pares van portar als infants amb un decalatge de deu minuts, segons el comú. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT