PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ceferin creu que hi haurà públic als estadis molt aviat

Reconeix que «queda molta feina per fer» i que «l’agenda està plena»

Per El Periòdic

Aleksander Ceferin.
Aleksander Ceferin. | AFP

Malgrat la majoria d’opinions pessimistes, el president de la UEFA, Aleksander Ceferin, va considerar ahir que «molt aviat» els aficionats tornaran als estadis. «Estem llestos i seguirem les recomanacions de les autoritats, però estic absolutament segur, personalment, que el bon futbol amb els aficionats tornarà molt aviat», va reiterar a The Guardian el màxim dirigent del futbol europeu, a més d’assegurar que «res canviarà per sempre». «És una experiència nova i quan ens desfem d’aquest virus sagnant, les coses tornaran a la normalitat», subratllava. «El futbol no va canviar després de la segona guerra mundial ni de la primera, i tampoc canviarà a causa d’un virus», va indicar un «optimista» Ceferin, que es va pregunta si el món «serà millor després d’aquest virus». «Sempre hi ha lliçons per aprendre», va insistir en aquest punt.

D’altra banda, el dirigent va reconèixer que «queda molta feina per fer» i que la seva agenda continua plena, amb «reunions des de les nou del matí fins a les 11 de la nit» com la setmana passada a Suïssa. «Hi ha tanta informació per assimilar, tants problemes de calendari i tants milions i milions, dotzenes de milions de dòlars, que perdrem. És difícil poder dormir a la nit», va valorar, encara que assegurant que la situació de la UEFA no és «no és tan alarmant».

Allunyat del context de la pandèmia, Ceferin també va analitzar altres aspectes del futbol  i va comentar la possibilitat d’implantar un «impost de luxe». El mandatari es va referir al Manchester City, sancionat sense Champions League durant dues temporades per incomplir les normatives econòmiques: «La decisió va ser presa i ara el cas està en la cort d’arbitratge per a l’esport i TAS decidirà».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT