PUBLICITAT

Terceravia qüestiona la compra de respiradors del Govern

Demanen quins van ser els serveis prestats i quin import es va destinar a l'empresa A2 Segurety

Per El Periòdic

La consellera del grup parlamentari Terceravia, Carine Montaner
La consellera del grup parlamentari Terceravia, Carine Montaner | Terceravia

El grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents va tramitar, ahir, una pregunta escrita al Govern del país on es demana, d’una banda, per què l’empresa A2 Segurety ha participat en les operacions de compra del material sanitari durant la gestió de la pandèmia de coronavirus per part de l’executiu, i d’una altra, «si és que l’Administració General va passar un contracte amb l’empresa en qüestió, quins van ser els serveis prestats i quin import s’hi va destinar».


La consellera general del grup parlamentari en qüestió, Carine Montaner, va ser qui va realitzar la pregunta escrita després que es publiqués un article a un mitjà del país on s’indicava que «Dextro va proporcionar quatre respiradors no invasius després de contractar al CEO Philips Espanya i es van aconseguir quatre aparells per 58.000 euros. En aquestes operacions hi va participar l’empresa andorrana A2 Segurety –propietat del Toti Garcia –que segons fonts del Govern no va cobrar res per la seva aportació».


Per altra banda, la consellera general de Terceravia + Unió Laurediana + Independents va voler posar en consideració el fet que Toti Garcia era la persona escollida com a candidat a cap de seguretat de la Cimera d’aquest any 2020 pel ministre d’Economia, Jordi Gallardo, segons informacions publicades. Per altra banda, Montaner va recordar que Toti Garcia «és una persona afí al partit Liberal d’Andorra».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT