PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Canillo inicia la primera fase de la desescalada

Comença el pagament d’aparcaments comunals i es reobra la biblioteca

Per El Periòdic

Vista general de Canillo.
Vista general de Canillo. | ANA

El Comú de Canillo començarà a relaxar les mesures excepcionals implementades per la crisi sanitària del coronavirus en diversos àmbits entre finals d’aquest mes i principis de juny. Una de les mesures, que també han anunciat algunes administracions d’altres parròquies aquestes últimes setmanes, a partir de l’1 de juny es tornaran a cobrar els aparcaments exteriors comunals i les zones blaves.

Per altra banda, es preveu reobrir la biblioteca comunal el proper dia 28 de maig, en l’horari de 10 a 14 hores. Tanmateix, des del comú informen que s’ha adoptat el protocol de reobertura del Govern i que s’haurà de seguir tant per part de tot el personal com dels mateixos usuaris. El que seguirà realitzant tràmits telemàticament és el Servei de Tràmits del comú amb l’objectiu d’evitar el desplaçament de les persones si no són casos urgents. L’horari d’atenció serà de 9 a 14 hores.

L’import total dels donatius dels ciutadans de Canillo al fons solidari del Govern ha estat fins a dia d’avui 13.242€: 5.432€ dels veïns de Ransol, 6.610€ de la resta de veïns, i 1.200€ de l’Escola Andorrana de Canillo.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT