PUBLICITAT

Cinquè dia consecutiu sense que es produeixin defuncions

Fins a 646 persones s’han curat de la malaltia i només tres contagiats es troben hospitalitzats

Per Irene Mas Fàbrega

Casos totals i casos actius de coronavirus al país
Casos totals i casos actius de coronavirus al país | El Periòdic

Del total de 762 casos de coronavirus que hi ha hagut al país segons va notificar ahir el Govern, 646 ja s’han recuperat, xifra que constata que en les últimes hores s’han donat 7 altes. Per altra banda, la xifra de defuncions a causa del virus es manté a 51 des del dissabte, 16 de maig.


El ministre Portaveu va informar, també, que es tenen comptabilitzades 65 persones que tenen coronavirus actualment; d’aquests, 16 formen part del personal sanitari, dos dels cossos especials i vuit del Cedre. Del mateix total se’n desprèn, també, que hi ha tres persones ingressades a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i una, concretament, es troba a la Unitat de Cures Intensives (UCI) del mateix centre. 


Cribratge massiu

Eric Jover va explicar, també, que des que va començar la segona ronda de tests massius que tenen com a objectiu fotografiar la immunitat de la població andorrana per preparar un desconfinament adequat a la situació real d’afectació del virus, ja s’ha fet un total de 31.800 proves. Així, va apuntar que el ritme de realització dels mateixos és semblant al de la primera ronda de cribratge. En aquesta línia va apuntar que pel moment ja s’han realitzat més de 100.000 tests a persones residents al país, a gent que és a Andorra per motius diversos i a fronterers.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT