PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Temporada de progressió «amb alts i baixos» per a Carla Mijares

La jove esquiadora es va estrenar a l’expedició a Usuhaia i la Copa d’Europa

Per El Periòdic

Carla Mijares competint a Lausanne
Carla Mijares competint a Lausanne | FAE

L’esquiadora andorrana, Carla Mijares, tanca una temporada «d’alts i baixos». La jove ha fet una valoració de l’any recordant la seva participació en proves d’alt nivell mundial, com la Copa d’Europa i els Jocs Olímpics de la Joventut de Lausanne, a Suïssa.

Mijares, va reconèixer que va començar la temporada «una mica insegura» però que de mica en mica «vaig recobrar la confiança». D’aquesta manera, el moment més important del curs, a Lausanne, «vaig arribar amb el meu millor esquí i vaig poder comparar-me amb les millors de la meva edat, que era l’objectiu principal de la temporada». Tot plegat, l’esportista va assegurar endur-se «un molt bon record» d’aquesta competició. Sobre el seu debut a la Copa d’Europa, Mijares va declarar que «va ser una mica xocant per a mi» i per aquest motiu, va arrencar la competició amb caigudes. Tot i això, l’experiència li va servir per «veure el nivell i actitud de les noies que hi participen»

Enguany, Mijares també es va estrenar a Usuhaia. «Va ser una experiència nova i molt profitosa» va assegurar. A més, també va reconèixer que les condicions que va viure li van servir «per fer front a condicions difícils tota la temporada».

 En aquesta temporada de progressió, l’andorrana ha acumulat onze posicions dins del Top10, on s’inclouen les victòries als eslàloms FIS de Pal i Pila, així com la segona posició al gegant dels Nacionals Júnior d’Itàlia disputats també a Pila. Així doncs, va tancar la temporada amb 43,06 punts FIS en eslàlom i la 255 posició del rànquing, i 56,41 punts a gegant i el número 568 mundial.

Per a la temporada vinent, Mijares va assegurar que el seu objectiu és «millorar en les disciplines tècniques i agafar més confiança en el gegant». A nivell més detallat, també va compartir que espera «arribar a fer algun podi en el circuit francès, que ja hi he corregut aquest any i tinc experiència». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT