PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els germans Teixidó neguen les acusacions sobre la seva implicació en la compra d’EPO

La FAM els dona suport a través d’un comunicat

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu de Ferran Teixidó competint
Imatge d'arxiu de Ferran Teixidó competint | EL PERIÒDIC

Xavi i Ferran Teixidó neguen haver participat en la compra i venda d’EPO. La notícia va saltar amb una publicació en un digital espanyol que assegurava que els andorrans estaven en una llista de més de 250 atletes implicats en aquest acte delictiu, si bé només havien aparegut els noms dels dos germans. El descobriment s’hauria fet a través de l’UCO, la unitat de la Guardia Civil que es dedica a la Salut Pública.

En declaracions a EL PERIÒDIC, Ferran Teixidó va assegurar que «troba absurd» que aquesta informació surti ara, quan ja fa anys que es van retirar, si bé reconeix que si els haguéssin acusat quan competien, hauria tingut una forta repercussió. Teixidó va assegurar que té molts contactes en el món del trail running després de tants anys, i que si el seus noms apareixen, podria ser per estar de forma aliena en la llista de correus d’algú que sí ha estat implicat. «Això no és pot deixar com està», va sentenciar, assegurant que ja s’han posat en mans dels seus advocats.

La Federació Andorrana de Muntanyisme va mostrar el seu suport als corredors a través d’un comunicat assegurant que «les institucions del país no tenen constància de cap actuació judicial d’aquest tipus».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT