PUBLICITAT

Ajona deixa Ordino Arcalís per ser el nou director de Naturlandia

El canvi en l’organigrama es realitza per donar un nou enfocament a la gestió

Per El Periòdic

Xabier Ajona amb els cònsols laurenians, Josep Majoral i Mireia Codina
Xabier Ajona amb els cònsols laurenians, Josep Majoral i Mireia Codina | Comú de Sant Julià de Lòria

El consell d’administració de Camprabassa va confirmar ahir el nomenament de Xabier Ajona com a nou director de Naturlandia a partir del pròxim 1 de juny. Així es va transmetre ahir al matí als treballadors del parc durant la celebració d’una reunió que ha servit per informar-los dels canvis acordats. El fitxatge del navarrès, que en els últims anys va ser director d’Ordino-Arcalís, té com a primer objectiu «aconseguir la professionalització del consell d’administració» gràcies a la professionalitat que el nou director ha adquirit durant la seva carrera en tasques directives, tant a Andorra com fora del Principat.


Com a conseqüència, el consell d’administració també va decidir rescindir el contracte de prestació de serveis de la societat Fresh from the lab SL, representada per Enric Ordóñez, que fins al moment assumia la direcció executiva i estratègica del projecte de Naturlandia. De la mateixa manera, aquesta decisió també deixa sense funcions a Roger Vázquez, encarregat del control d’operacions del parc.


Tal com va assegurar el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, l’objectiu «és donar un nou enfocament a la gestió de Naturlandia i treballar perquè sigui un revulsiu econòmic per a la parròquia». Des el comú es té la convicció de donar un nou impuls a la instal·lació situada a la Rabassa i amb el nomenament d’Ajona confien que es pugui efectuar per realitzar els projectes i els objectius plantejats.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT