PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Comiat a 13 sanitaris cubans abans de retornar al seu país

Durant el matí se’ls va oferir una ruta turística com a agraïment per la seva tasca

Per Judith Sáez

Sanitaris cubans durant la sortida turística.
Sanitaris cubans durant la sortida turística. | Autocars Nadal

El Govern va acomiadar, ahir, a 13 sanitaris cubans que van venir com a suport del SAAS a finals de març i que retornaran al seu país aquesta setmana. Ho ha fet en un acte celebrat a l’hotel on s’han allotjat durant gairebé dos mesos, amb la minstra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet i el doctor general del SAAS, Josep Maria Piqué. A més, per agrair-los la tasca desenvolupada i el compromís adoptat amb el Principat, el Govern i Andorra Turisme també van coordinar una sortida turística durant el matí. 

Bartomeu Gabriel, director d’Autocars Nadal, destacava que els professionals van gaudir d’un dels circuits típics de les rutes turístiques a l’estiu, que va anar de les 9 hores a les 14 hores. Amb mascareta i seguint les recomanacions i protocols sanitaris, el personal cubà va fer ús del gel hidroalcohòlic i va asseure’s a l’autobús mantenint la distància de seguretat mentre visitaven algunes de les localitzacions més conegudes d’Andorra: l’Església de Sant Esteve, la Casa de la Vall, el Santuari de Meritxell o Grau Roig, entre d’altres.

Camí a Madrid

Alguns temporers argentins també van pujar ahir a les 19.00 hores a un dels autocars de la companyia amb destí a Madrid. Es tracta del tercer viatge que es fa cap a la capital espanyola de treballadors de temporada de l’Argentina, el qual va sortir des de l’Estació Nacional. 

Segons va informar la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, a mitjans de la darrera setmana, un total de 600 argentins que havien vingut a treballar durant la temporada d’hivern, ja han estat repatriats al seu país a través de diversos vols. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT