PUBLICITAT

Autea crea una web per informar sobre l’associació i el TEA

Sobretot volen donar servei a les persones amb autisme i a les seves famílies

Per El Periòdic

La nova pàgina web d'Autea.
La nova pàgina web d'Autea.

L’Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra (Autea), va presentar, ahir, una nova pàgina web creada amb la principal intenció d’oferir informació del trastorn de l’espectre de l’autisme a la societat i donar serveu a les persones amb TEA i a les seves famílies. 


Tal com van fer saber ahir a través d’un comunicat, el web presenta, doncs, el trastorn, l’associació, els recursos i serveis que ofereix la mateixa a les persones amb TEA i les activitats que impulsa la mateixa. En aquesta línia, la presidenta d’Autea, Inés Martí, destacava «la presència rellevant que té la Convenció relativa als drets de les persones amb discapacitat» i «l’objectiu amb el qual s’ha treballat perquè sigui una eina que faciliti a les famílies la recerca d’informació dels serveis i professionals especialitzats en TEA que tenim a Andorra».


Així, l’Associació destaca que a la pàgina web s’hi trobi enllaçada la informació dels programes i professionals del Servei de Salut Mental del SAAS, dels programes que ofereix el Ministeri d’Afers Socials i dels sistemes educatius que coexisteixen al Principat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT