PUBLICITAT

Andorra la Vella

Es podrà tenir premsa escrita als locals públics

Les perruqueries havien retirat les revistes com a mesura de prevenció

Per Judith Sáez

Dona llegint premsa escrita
Dona llegint premsa escrita | El Periòdic.

Malgrat que l’Organització Mundial de la Salut afirma que no s’han reportat casos de transmissió del virus a través d’objectes o superfícies, el Govern d’Andorra va recomanar que les perruqueries retiressin les revistes o diaris escrits dels seus establiments com a mecanisme de prevenció. En aquesta línia, el ministre Joan Martínez Benazet considerava que les mesures en aquests establiments «s’han extremat molt» i confirmava que no existeix evidència que el paper sigui un transmissor del virus. En especial, el dels diaris, per la seva porositat.

D’aquesta manera, el titular de Salut va ressaltar la importància dels mitjans de comunicació i informació, tot valorant que «no s’ha de limitar la seva utilització en locals públics més enllà que aplicar el sentit comú». Per exemple, en bars, restaurants o hotels.

Les recomanacions per evitar la propagació del coronavirus entre la població segueix essent mantenir la higiene personal i en els espais. Benazet emfatitzava en mantenir les mans netes, rentant-se outilitzant gel hidroalcohòlic, així com utilitzant guants per evitar al màxim l’exposició.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT