PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FCF dona l’ascens a l’Enfaf i al filial de l’FC Andorra

El CE Sant Julià juvenil també se’n beneficia i jugarà a Divisió d’Honor

Per El Periòdic

L'Enfaf.
L'Enfaf. | FAF

L’Enfaf, l’FC Andorra B i el CE Sant Julià juvenil es van veure ahir beneficiats de la decisió de la Federació Catalana de Futbol (FCF), que va decidir que hi haurà ascensos però no descensos. Per tant, l’Enfaf militarà la pròxima temporada a Preferent, després d’haver-se classificat com a millor segon de Primera Catalana, i l’FC Andorra B, serà equip de Tercera Catalana, després d’ocupar, amb comoditat, la primera posició del seu grup de Quarta Catalana. A més a més, el juvenil de CE Sant Julià ascendirà a Divisió d’Honor, ja que ocupava la primera posició.

D’aquesta manera, l’FCF va acordar ahir resoldre les competicions territorials del futbol i futbol sala amateur català sense descensos i amb l’aplicació del nombre d’ascensos marcats pel pla de competicions de la temporada 2019-2020. En les categories de base, tampoc hi haurà descensos i es produiran els ascensos derivats de la cobertura de vacants.

La decisió, adoptada ahir per unanimitat per part dels membres de la junta directiva de l’FCF, en la reunió corresponent al mes de maig, que es va celebrar de manera telemàtica, dona validesa a les classificacions en el moment en què es va produir l’aturada de les competicions. A més, va decidir que en aquells grups on els equips hagin disputat un nombre diferent de partits, l’ordre s’establia a través del sistema de millor coeficient.

D’igual manera, l’entitat va anunciar que la situació de primer classificat no comportarà la consideració de campió, «ateses les circumstàncies excepcionals de finalització de les lligues». «S’ha establert la solució de major consens prenent en consideració les aportacions dels representants dels clubs del futbol i futbol sala català», va subratllar l’entitat en un comunicat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT