PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Atlètic d’Escaldes es fa amb els serveis d'un 'influencer'

El club ha començat un canvi d’imatge important a Instagram, on s’ha manifestat molt ambiciós

Per Miquel López-Egea

L’Atlètic Club d’Escaldes realitza el primer entrenament després de l’aturada per la pandèmia a la Borda Mateu.
L’Atlètic Club d’Escaldes realitza el primer entrenament després de l’aturada per la pandèmia a la Borda Mateu. | Atlètic Club d’Escaldes

Jugar la Lliga de Campions, o almenys anar a l’Europa League, és un premi molt suculent. Per aquest motiu, segons ha pogut saber EL PERIÒDIC, ja que s’estan tancant els detalls de l’acord, un influencer, Antonio Martínez, serà una de les noves peces clau del projecte, ja que ajudarà a canviar la imatge del club, col·laborant amb l'entitat en l'àmbit de markèting, aprofitant la seva imatge personal i els seus coneixements. L’Atlètic d’Escaldes és un equip de la Lliga Multisegur Assegurances, que va ascendir la temporada passada i que aquesta està fent els deures per mantenir la categoria.

En aquest sentit, Martínez, resident al Principat, s’hauria vist temptat per un premi molt interessant. Ell es defineix com un emprenedor digital i es dedica a viure de la seva marca personal. Així, compta amb quasi 100.000 seguidors a Instagram i milers a YouTube, i a més, segons explica al seu perfil, forma part del Million Dollar Hall of Fame, un reconeixement per haver guanyat aquesta quantitat econòmica.

Canvi d’imatge

Per un altre costat, el club està fent canvi d’imatge en les darreres setmanes, havent fet importants fitxatges al mercat d’hivern i un canvi a la banqueta, oferint, a part, una imatge més professional tot i ser un conjunt amateur. És un projecte que es gesta de fa mesos i ha fet un canvi radical, de fet, es mostra molt actiu a les xarxes socials, sobretot a Instagram. L’equip, amb prop de 20 anys d’història, es va veure condemnat a la Segona Divisió però després va viure un nou capítol amb un projecte guanyador liderat pel jugador Fabio Serra.

En aquest sentit, el futur del club és un secret a veus al Principat i en els darrers dies, coincidint amb el retorn als entrenaments aprovat pel Govern i per la Federació Andorrana de Futbol (FAF), l’entitat està emetent missatges a Instagram suggerint el seu nou futur, amb missatges motivacionals. Per tant, segons explica l’ens a les darreres publicacions a la xarxa social, «som el projecte amb més projecció dels darrers anys al futbol nacional. Recordeu, els guanyadors mai tiren la tovallola i els que la tiren, mai guanyen». També asseguren que «estem més forts que mai», que «arriba una nova era, estem marcant el camí a seguir per als pròxims anys amb constància, il·lusió i superació» i que «ha arribat el moment, toca fer un gran pas.
 Estem agafant l’impuls necessari per a assolir totes les fites».

Esportivament parlant, l’equip se situa actualment en sisena posició a la lliga, lluny de les posicions d’Europa, amb 17 punts, a 12 del play-off pel títol. No obstant això, serà complicat poder escalar posicions, ja que encara no s’ha reprès la competició i hi ha una data marcada com a límit per acabar el curs. El que se sap segur és que l’equip mantindrà la categoria, primer de tot perquè caldrà veure com es resol el tema dels descensos i en segon lloc, perquè es troba amb vuit punts d’avantatge sobre el penúltim classificat, l’FC Ordino, que tan sols ha sumat nou punts en tota la competició.

Sens dubte, la lliga andorrana torna a sorprendre amb un nou projecte, amb un altre equip que vol anar a Europa. Però caldrà veure com evolucionen les coses perquè no es quedi en no res.

Satisfacció per tornar

Serra va manifestar ahir en una entrevista amb la FAF la seva satisfacció per haver tornat els entrenaments. «Hem arribat i el protocol està molt bé. Vam fer els controls i ens van deixar tot el material desinfectats, vam mantenir la distància en tot moment», comentava, reiterant que «no hem tingut cap problema».

La Lliga Viatges Pantours es dona per acabada a causa de la pandèmia

La Lliga Viatges Pantours ha abaixat el teló. Dijous, els clubs van mantenir una reunió via telemàtica amb la Federació Andorrana de Futbol, en la qual van decidir donar per tancada la temporada del futbol sala nacional. És una mesura que s’acorda vista l’extrema dificultat de coordinació per tal d’aconseguir suficients instal·lacions, ja sigui pel retorn als entrenaments o per finalitzar la lliga, afegit a la diferència de punts entre el primer i el segon classificats i vist que no queden enfrontaments directes entre tots dos. Seguint els nous protocols, els clubs que vulguin mantenir els entrenaments hauran de contactar amb la FAF.  

De cara al futur, els clubs veuen amb bons ulls disputar el Memorial Canut 2020, com a torneig de pretemporada de cara a la 2020-21. Seria una edició que serviria com a preparació del nou curs. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT