PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Margot Llobera estrena moto per al pròxim Dakar

La jove pilot andorrana gaudirà d’una impressionant KTM 450 Rally

Per El Periòdic

Margot Llobera pujada a la seva moto
Margot Llobera pujada a la seva moto | MARGOT LLOBERA

Margot Llobera, que anunciava aquesta setmana que anirà al Dakar 2021, va comunicar ahir que ja té nova moto per a la prova estrella del seu calendari de competició. Es tracta d’una KTM 450 Rally, la mateixa moto que va utilitzar Jaume Betriu al Dakar 2020, on va aconseguir ser el millor rookie, és a dir, el millor pilot que competeix per primera vegada. Ara, Llobera cercarà uns resultats similars amb una moto ja acostumada a les dunes a les quals s’enfrontarà. Qui sí s’haurà d’acostumar és la jove pilot, ja que aquesta moto és molt diferent de les 450 EXC d’Enduro. No obstant això, amb aquest model, l’esportista andorrana no arrisca en la part mecànica, ja que gaudeix de molta fiabilitat. A més, ja ha passat la revisió pertinent i està llesta pels entrenaments i les pròximes competicions prèvies al Dakar, com el 1000 Dunes de Raid a l’octubre i la Baja TT Dehesa d’Extremadura en novembre.


Aquesta edició del Dakar es disputarà íntegrament a l’Aràbia Saudita i no conjuntament amb altres països del Golf Pèrsic, com estava previst inicialment. L’organització ja ha donat alguns detalls i Llobera es va pronunciar: «Espero una cursa a la meva mesura perquè la velocitat no és molt forta. M’agraden molt l’enfocament que estan donant per igualar les coses entre els pilots i les noves mesures de seguretat».


Margot continua cercant patrocinadors per al Dakar mentre prepara la resta de proves en les quals competirà. La pilot andorrana va declarar que «encara ens queda molt de treball, sobretot en la part econòmica. Agraeixo molt l’esforç dels sponsors i animo a sumar-se a les empreses que em segueixen. Estem preparant un projecte espectacular».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT