PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Bomosa estrena HiveFive, un ‘coworking’ amb finalitat solidària

Els beneficis es destinaran a projectes solidaris que impulsa la seva fundació

Per El Periòdic

Els primers usuaris de l’espai.
Els primers usuaris de l’espai. | Bomosa

L’entitat Bomosa va anunciar ahir la posada en marxa de HiveFive by Bomosa, un espai de coworking situat en un edifici de sis plantes al centre de la capital, on hi haurà diversos punts de treball, entre àrees obertes, despatxos particulars i sales de reunions, i que es podrà llogar a partir d’hores o fins a mesos.

L’edifici consta amb una capacitat per a 160 persones, que ofereix les prestacions necessàries per acollir, principalment, treballadors per compte propi, startups i microempreses andorranes, en un entorn obert que beneficiarà la col·laboració. 

Però, més enllà de les facilitats de l’espai, la diferència que presenta la proposta també va vinculada als valors que defensen els seus promotors, que responen al talent, la innovació, la connectivitat, la comunitat, l’ecosistema, la xarxa, l’emprenedoria i la sostenibilitat. En aquest sentit, els responsables del centre de coworking van anunciar que a l’espai també s’oferirà formació als clients, a través de tallers especialitzats per a emprenedors i empresaris, a més d’una serie d’avantatges de cara a un calendari d’esdeveniments a part.  Però, fent valer la missió i objectius de l’entitat, Bomosa va anunciar que «tots els beneficis empresarials que generi el coworking es destinaran a accions solidàries filantròpiques al Principat d’Andorra, a través dels programes de Bomosa Fundació», segons va assegurar Turi Mora, fundador de Bomosa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT