PUBLICITAT

PUBLIREPORTATGE

Le Souffle d'Adorre, mel d'entorn ecològic de màxima qualitat

Un aliment ideal per esmorzar a casa o als millors hotels del món

Le Souffle d’Adorre és una empresa de recent creació que ha decidit instal·lar-se a Andorra per produir mel d’un entorn ecològic de màxima qualitat i vendre-la a través de la seva marca, Le Souffle d’Adorre.

Per aconseguir-ho disposen d’una planta de processament a Encamp amb un tractament únic perquè la mel no perdi cap de les seves propietats. El seu objectiu és obtenir la mel també a les muntanyes andorranes, encara que de moment, la obté de més de 50.000 ruscs situats en camps de països muntanyosos i amb pràcticament nul·la contaminació ambiental (Kirguistán, Ucraïna i Moldàvia), a més de zones del nord d’Espanya. A més, utilitzen aigua pura de fonts naturals del Principat.

Per aquesta raó, a Le Souffle d’Adorre produeixen una mel de classe premium, ja que controlen tot el procés de producció: des de la recollida, passant pel processament i fins el lliurament als clients, tot i que també disposen d’una gran varietat de mels perquè sigui un producte a l’abast de tothom.

La mel es pot adquirir presencialment o a la botiga virtual www.ahoney.com

 

Per què a Andorra?

Per les aigües pures de font, per la qualitat de la seva atmosfera d’emissions molt properes a zero contaminació i per les seves estratègies de desenvolupament orientades a tenir cura del medi ambient.

 

Com és el procés?

El procés de producció és molt acurat per ajudar a que la mel mantingui les seves qualitats. Per això, compten amb la millor tecnologia i equips de professionals que controlen tots el processos. Fins i tot els pots es netegen amb aigua de font abans d’omplir-los de la millor mel.

Els seus productes estrella

Numerats com si els pots continguessin el més exquisit dels perfums, la varietat de mels que ofereix Le Souffle d’Adorre és molt àmplia:

 

Nr. 1 Mel d’acacia: és una de les varietats més valorada. Amb aromes de flors, és lleugerament dolça, amb un sabor delicat. Té un índex glucèmic baix i pot ser consumida per persones amb diabetis.

Nr. 2 Mel de til·lers: és una mel de primera qualitat. Està feta amb flors de til·lers que li dona un aroma refrescant, ideal per al te de la tarda.

Nr. 3 Mel de trepadella: la mel de trepadella és de textura fina, cremosa com la seda. Ajuda a combatre l’insomni i el cansament.

Nr. 4 Mel de romaní: recol·lectada a principis de primavera, ressona com una essència molt aromàtica, llenyosa i amb regust fort d’espècies de romaní.

 

Nr. 5 Mel de flors: és una simfonia de totes les flors de poma, cirera i préssec. És de textura clara i consistència densa.

Nr. 6 Mel de flors silvestres: ressalta el sabor de les varietats florals amb una aroma fot i agradablement dolç. És bona com a complement culinari, per exemple amb formatges i fruites fresques.

 

Nr. 7 Mel de muntanya: és una gran font de carbohidrats, vitamines i minerals.

Nr. 8 Mel d’alta muntanya: recollida a més de 1.000 metres d’altitud, té un sabor molt intens.

 

Nr. 9 Mel d’alta muntanya fosa: similar a l’anterior, s’omple d’un sabor molt aromàtic, intens i persistent.

 

Nr. 10 Mel de blat sarraí: produïda als camps de blat sarraí, té un sabor fort, i terrós. Es coneguda pel seu alt nivell d’antioxidants i vitamines. A més, estimula el sistema immune. 

 

Le Souffle d’Adorre elabora una àmplia varietat de mels d'entorn ecològic de màxima qualitat a l’abast de tothom

 

L’exclusivitat de la mel de Kirguistán

Le Souffle d’Adorre comercialitza en exclusivitat la mel de muntanya d’aquest país de l’Àsia Central. Tres quartes parts del territori de Kirguistán és muntanyós i està considerat com un dels països més ecològics del món, per això la composició de la seva mel és tan especial i curativa.

 

Av. del Torrent Pregó s/n

Planta 2

(Naus industrials Puy),

Encamp AD 200

Principat d’Andorra

T +376 755 777

www.andorrahoney.com

[email protected]

@lesouffledadorre

le_souffle_dadorre

 

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT