PUBLICITAT

Nous cursos al programa ‘Envelliment saludable'

Els cursos comencen dilluns vinent

Per El Periòdic

Un curs de la fundació.
Un curs de la fundació. | Fundació Crèdit Andorrà

La Fundació Crèdit Andorrà inicia una nova temporada del seu programa ‘Envelliment saludable’, d’activitats i formació per a persones majors de 60 anys. Aquesta edició, que tindrà lloc entre els mesos de setembre i desembre de 2020, es durà a terme íntegrament de manera virtual. El nou programa, que comença el dilluns 21 de setembre, inclou cursos i tallers preventius enfocats al treball de les noves tecnologies, els idiomes i l’alimentació saludable.
La Fundació Crèdit Andorrà va posar en marxa L’Aula Virtual de L’espai a causa de la crisi sanitària derivada de la pandèmia de la Covid-19 per estar més a prop de la societat i fomentar, a través d’eines virtuals, l’educació i la formació. Vista la bona acceptació que ha tingut la plataforma i amb la voluntat que els usuaris de L’espai puguin participar d’una manera més segura i des de casa dels cursos i tallers, la Fundació aposta per una nova temporada de formació virtual.
La proposta de la Fundació Crèdit Andorrà està pensada per poder seguir la formació en directe. Per fer-ho s’ha de tenir en compte el dia i l’hora de cada activitat i connectar-s’hi a través de la plataforma de formació virtual de L’espai, a l’adreça següent: www.fundaciocreditandorra.ad. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT