Resultats irregulars de Vinyes i Dabad al Jarama

• L'andorrana acaba la primera jornada 15a i 14a, i Dabad, 14è i 20è
MADRID

Vinyes derrapa, ahir durant una de les curses de la Copa Seat León. Foto: FOTO ESPORT

En el segon míting de la temporada de la Supercopa Seat Leon 2010, Amàlia Vi- nyes al volant del Seat Leon (Baporo Motorsport) i Josep Maria Dabad (Baporo Motorsport) van lluitar de valent per ser entre els millors. La primera es va mostrar a prop dels temps dels millors, però va ser 15a i 14a a les curses, mentre que Dabad va tenir una de freda i una de calenta: va ser 14è i 20è, respectivament.

Vinyes s'està mostrant molt competitiva, llimant diferències pel que fa als seus rivals cada vegada que surt a la pista madrilenya. En la sèrie d'entrenaments oficials va quedar a menys d'un segon (15a a 0,988s) de la pole position de Marc Carol (doble guanyador d'aquest certamen) i en les carreres es va situar en la 15a i 14a posició, respectivament, i sempre lluitant fins al final per millorar algun lloc a la classificació.

Per la seva part, Josep Maria Dabad va tenir una primera jornada difícil. Després de quedar una mica més endarrerit del que esperava en els entrenaments oficials (18è a 1,361s), va remuntar en la primera de les carreres a 7 voltes, mentre que en la segona la sort li va donar l'esquena i va estar implicat de manera involuntària en diversos tocs múltiples que el van deixar lluny de les posicions davanteres. Va completar les dues carreres en la 14è i 20è posicions, respectivament. [email protected]