PUBLICITAT

El Concurs internacional Cambra Romànica no tindrà públic per la Covid-19

Qui hi estigui interessat podrà seguir la iniciativa a través de la xarxa social Youtube

Per El Periòdic

El Trio Quintes.
El Trio Quintes. | A.A.C.R.

El cap de setmana vinent tindrà lloc a porta tancada la segona edició del Concurs Internacional Cambra Romànica, que aplega músics en grups de cambra d’Andorra i països veïns. 


El dissabte 17 tindrà lloc la fase eliminatòria del concurs al Palau de Gel d’Andorra, a Canillo, però per les mesures de distanciament social i d’extrema prevenció per evitar la transmissió de la Covid-19, haurà de ser sense presència de públic; tanmateix, les audicions seran enregistrades i es podran visionar posteriorment. 


Un total de 51 persones formaran els 17 grups participants del concurs, repartits en dues categories per edat (majors i menors de 18 anys). En ambdues categories hi ha grups andorrans, tot i que la gran majoria són procedents de Catalunya, i també músics de procedència valenciana, madrilenya, o d’Holanda.


L’organització destaca la gran rebuda d’inscripcions en aquesta segona edició del concurs, que denota que més que mai els músics tenen desig i necessitat de posar-se a prova, actuar, i oferir la seva música després d’una temporada amb tantes cancel·lacions i anul·lacions d’actes. 

Els joves músics tenen al concurs, una oportunitat per «comparar-se» amb companys del gremi i exigir-se el màxim en un temps molt limitat i sota la sempre rigorosa mirada del jurat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT