L’Inter és més líder en superar una lluitadora Penya d’Andorra

La UE Santa Coloma guanya per la mínima el CE Carroi en el seu debut amb gol de Víctor Bernat

Per Vicente Pallarés

Raúl Ahibar pressiona Jordi Rubio.
Raúl Ahibar pressiona Jordi Rubio. | interescaldes.com

L’Inter d’Escaldes és més líder després de superar la Penya d’Andorra per la mínima (0-1) amb un solitari gol de penal, obra de Cristian Martínez al minut 2. Aquesta diana va tenir una dedicatòria molt especial a Luisa, aficionada del conjunt escaldenc que va morir la setmana passada. De fet, l’internacional tricolor va jugar amb el seu nom a la samarreta. La Penya ho va intentar fins al final amb més cor que idees en atac i els va posar les coses molt difícils als blau-i-negres, que es van mostrar molt sòlids en defensa i van oferir un bon joc mitjançant la possessió de pilota. D’aquesta manera, l’Inter és l’únic equip que suma sis punts en aquestes dues primeres jornades, en part, per l’ajornament d’alguns partits dels seus rivals directes, com el que havia d’enfrontar l’FC Santa Coloma i la UE Engordany. El matx entre el Sant Julià i l’Atlètic Escaldes també va haver d’ajornar-se. Per la seva banda, la UE Santa Coloma va guanyar 1-0 el CE Carroi, que havia guanyat el seu primer partit a la Penya. L’esquadra colomenca es va imposar gràcies a un gol de Víctor Bernat a l’inici de la segona part. A la Lliga Unida, en canvi, es van poder jugar tots els enfrontaments amb normalitat. Cal destacar la greu lesió de genoll que va patir jugador de l’FC Ordino Raúl Magalhaes. I és que, segons fonts de l’equip ordinenc, l’ambulància va trigar més de 20 minuts a arribar.