La UE Santa Coloma li treu els primers punts a l’Inter

El nou Atlètic Escaldes suma la primera victòria de la temporada contra el CE Carroi a la Borda Mateu

Per Vicente Pallarés

Marc Pujol i Roberto lluiten per la possessió.
Marc Pujol i Roberto lluiten per la possessió. | Xavi Miró/FAF

La UE Santa Coloma és la sorpresa d’aquesta edició de la Lliga Multisegur, malgrat haver sumat només una victòria, ja que li va arruinar l’estrena a l’Atlètic Escaldes amb un empat i ahir en va sumar un altre (0-0) contra l’Inter en un partit en el que els dos equips es jugaven el liderat. No obstant això, l’empat serveix als blau-i-negres per seguir veient els rivals pel retrovisor. Per la seva banda, la Penya d’Andorra va patir una dolorosa derrota contra l’FC Santa Coloma (3-0), que comença a mirar cap a la part alta de la taula i ja és tercer amb quatre punts en una classificació molt igualada. El primer gol no va arribar fins al minut 83, quan Luis Blanco va destrossar tot l’entramat defensiu amb un control orientat que ben bé podria qualificar-se com a obra d’art i va marcar un autèntic golàs per l’esquadra de Jordi. Konare i Jaime van sentenciar en els últims minuts, però la Penya va oferir una bona imatge. D’altra banda, l’Atlètic Escaldes va sumar la primera victòria de la temporada (2-1) contra un lluitador CE Carroi que no es va arrugar després dels dos gols inicials de l’equip escaldenc, obra de Machado i Giordani. Ezzejjari, que ja havia marcat la primera jornada, va retallar distàncies, però la seva diana va ser insuficient i l’Atlètic es col·loca quart. El jugador del Carroi és l’únic home del campionat que ha anotat dos gols junt amb Guillaume, de l’Engordany, que ahir no va jugar, ja que el partit contra el Sant Julià va quedar ajornat al proper 21 de desembre.