El conjunt dirigit per Otger i Ayala doblega un cop més l’FC Santa Coloma

Per Vicente Pallarés

L'Inter celebra el títol de supercampió.
L'Inter celebra el títol de supercampió. | FAF

L’Inter d’Escaldes va guanyar ahir la Supercopa d’Andorra en desfer-se de nou d’un lluitador FC Santa Coloma, que va plantar cara en tot moment. De fet, els colomencs van gaudir de la primera ocasió del partit amb un tir de Sosa que es va marxar per sobre del travesser. No obstant això, qui obriria la llauna en els primers minuts seria el conjunt blau-i-negre amb un golàs de Betriu que, després de fer la paret amb Jordi Rubio, va enviar la pilota a l’escaire.
A partir d’aquí els homes d’Albert Jorquera van tenir el domini de la pilota durant la resta del primer temps i algunes ocasiones, com les de Juanma Torres o Rodri, però els tirs arribaven molt forçats. L’Inter va poder fer la segona diana abans del descans, però el xut de Toni Lao va sortir fora per poc. Així doncs, els dos equips van marxar al túnel de vestidors amb l’1-0 en el marcador.

A l’inici de la segona meitat, hi va haver un intercanvi d’ocasions. Els colomencs tenien la necessitat de marcar i els escaldencs seguien pressionant en camp contrari com si no anessin per davant en el marcador. Una centrada enverinada de Betriu en el minut 49 es va escapar de les mans de Miguel Ángel Ramos i Ilde Lima va aprofitar el rebuig per augmentar l’avantatge (2-0). El veterà jugador havia estat a punt de marcar-se en pròpia porta minuts abans en rebutjar de cap una centrada perillosa del rival, però la pilota no es va endinsar en la porteria defensada per José Antonio Gomes i Lima va tenir l’oportunitat de fer el 2-0 definitiu posteriorment. L’Inter, amb aquesta tranquil·litat, va començar a defensar amb la pilota per tal de no rebre més ocasions i va saber patir quan havia de quedar-se enrere sense deixar espais favorables als de Jorquera. D’aquesta manera, Otger i Ayala guanyen el seu primer títol sense Adolfo Baines com a màxim responsable.