PUBLICITAT

El concert ‘De pel·lícula!’ arriba diumenge a Ordino

Un quartet de corda reviurà les bandes sonores d’alguns films

Per El Periòdic

Cartell del concert ‘De pel·lícula!’.
Cartell del concert ‘De pel·lícula!’. | ordinoclàssic

El Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà, en el marc d’Ordino Clàssic, organitzen el concert De pel·lícula!, que tindrà lloc aquest diumenge, a les 17.00 i a les 19.30 hores, a l’Auditori Nacional d’Andorra, a Ordino. El concert el realitzarà un quartet de cordes de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, format per Francesc Planella i Àlex Arajol, Elias Porter i Carolina Bartumeu i també comptarà amb la presència dels actors andorrans, Núria Montes i Boris Cartes.
La selecció musical i arranjaments aniran a càrrec de Francesc Planella, sota la direcció escènica, dramatúrgia i selecció de textos, de Joan Hernández.
De pel·lícula! és una proposta musical i teatral en què les notes i la paraula s’entrellacen per homenatjar el món del cinema. Músics i actors faran reviure les bandes sonores acompanyades de diàlegs en viu, mentre es projecten els cartells de cada film interpretat. La proposta vol ser també un homenatge a la figura d’Ennio Morricone, desaparegut el mes de juliol passat.
Davant la situació d’emergència sanitària l’aforament de l’Auditori Nacional d’Andorra serà limitat i les entrades pel De pel·lícula! es poden adquirir a través del web www.ordinoclassic.ad i a l’Oficina de Turisme d’Ordino, al preu de 15 euros per localitat. El dia del concert no hi haurà venda de localitats a la taquilla. El programa del concert serà el següent: Introduccció 204;  James Bond; Harry Potter i la pedra filosofal; Esmorzar amb diamants; El malson abans de Nadal; Eduard Manstisores; Els set magnífics; La missió; L’èxtasi de l’or; Cinema Paradiso; El bo, el lleig i el dolent; Fins que li va arribar l’hora; Els Gremlins; Moulin Rouge i Outro 2046. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT