PUBLICITAT

Vall Banc dona suport a entitats i esportistes del país per a un futur millor

Vall Banc, entitat financera andorrana especialitzada en Wealth Management, a través de les seves activitats de responsabilitat social dona suport a col·lectius que treballen en els àmbits de la salut, l’educació, la cultura i l’esport amb l’objectiu de contribuir en la millora de la nostra societat en tots aquests aspectes.

L’any 2021, l’entitat més jove de la plaça ha reafirmat aquest compromís apostant per associacions com Assandca, la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell o l’escola de formació de rugbi però també ha incorporat patrocinis que s’alineen amb el seu esperit, apostant per joves talents del país amb molta projecció internacional.

En aquesta línia, Vall Banc patrocina a la tenista Vicky Jiménez els propers tres anys, durant els quals el banc donarà suport a la que és considerada mundialment com la jugadora amb més projecció internacional del moment, el que li permetrà seguir creixent i combinar els millors torneigs del circuit ITF Junior i el circuit professional.

Un altre dels patrocinis és el del pilot de ral·lis Àlex Espanyol (Sito) i el seu equip. L’entitat aposta pel jove pilot per tota la temporada 2021. La carrera esportiva del pilot lauredià de 20 anys s’ha enlairat a la velocitat de la llum, no en va l’any passat es va convertir en el Campió Júnior de Catalunya. Espanyol correrà en la Copa Volant RACC i altres competicions sota el nom de Vall Banc Motor Sport.

En aquesta mateixa línia d’apadrinament, s’inclouria el patrocini de la gran promesa delpiragüisme andorrà, Mònica Dòria, escollida millor esportista femenina andorrana al 2019 i que té com a gran objectiu aconseguir una medalla olímpica a Tòquio 2021.

D’una altra banda, Vall Banc té un conveni de col·laboració amb la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) per ajudar als esportistes dels equips nacionals d’snowboard i freestyle per continuar triomfant en les seves modalitats i que portin ben alt el nom d’Andorra en competicions d’àmbit internacional, així com la renovació del patrocini de l’escola base de formació de la Federació Andorrana de Rubgi. Un acord del qual se’n beneficien més d’un centenar de joves del país, d’entre 6 i 14 anys.

A més d’aquestes accions, i tal com comentàvem al principi d’aquest article, Vall Banc segueix apostant per col·lectius que amb les seves activitats ajuden a millorar la societat andorrana en el seu conjunt. Aquest seria el cas de la renovació del conveni de col·laboració amb l’Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca), que l’any passat va realitzar activitats com «La paella pel mànec», «Quilòmetres contra el càncer» i «Pop Art contra el càncer» per ajudar en la divulgació i prevenció de la malaltia. Aquest any, davant la impossibilitat de fer encara esdeveniments multitudinaris amb plena normalitat, s’ha dissenyat un ambiciós programa de campanyes de detecció precoç de la malaltia que convidarà la ciutadania a assumir diferents reptes.

Pel que fa al 2020, Vall Banc, tot i la complicada situació econòmica i financera, o precisament per això, va estar al costat dels que més ho necessitaven donant suport a projectes de caire social i esportiu, tecnològics i de comunicació. En aquest sentit, l’entitat financera va adquirir material informàtic per als Stop Labs: participant així en l’estudi serològic, projecte pioner referent en l’àmbit internacional, per quantificar l’abast global de la infecció al país i avaluar la possible evolució de la pandèmia. Gràcies a la informació que van facilitar els tests, les autoritats van poder adoptar les mesures adequades a les necessitats tant en l’àmbit sanitari com també en el de la reactivació econòmica. I també, amb l’objectiu d’ajudar a reactivar l’economia del país, va col·laborar amb Flaix Andorra per posar en marxa la campanya «T’ajudem a ressorgir» promocionant aquelles petites empreses i comerciants que, en moments econòmics difícils com els que estem travessant, necessitaven un impuls promocional. La campanya les va permetre beneficiar-se d’una promoció publicitària per un període continuat de 15 dies i de forma gratuïta.

Així mateix, Vall Banc va continuar donat suport a iniciatives socials i esportives com és el cas de la Fundació Nostra Senyora de Meritxell, amb qui va col·laborarper posar en marxa la campanya de sensibilització «Fes-te amic de la Fundació» per captar benefactors compromesos amb els valors que guien la raó de ser de l’entitat.Amb aquest missatge, l’entitat va centrar la seva atenció en la necessitat d’implicar els ciutadans i ciutadanes compromesos en la seva tasca diària per a la inclusió plena i millorar la qualitat de vida de les persones ateses, i fer una societat més justa i solidària. Això suposa compartir els principals valors de la Fundació, com ara la professionalitat, la dignitat, la inclusió, la igualtat d’oportunitats, el respecte, l’ètica i l’honestedat, entre d’altres, valors que també comparteix Vall Banc.

En l’àmbit esportiu, l’entitat va donar suport al Futbol Club Santa Coloma, un dels clubs fundadors de la Primera Divisió d’Andorra, i va apadrinar per segon any Ian Rodríguez, esportista especialitzat en telemark.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT