PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Copa Constitució torna amb un Inter-Sant Julià

El partit de semifinals enfronta a dos equips molt igualats a la lliga

Per El Periòdic

Una jugada del partit de lliga entre l’Inter Club d’Escaldes i el Sant Julià.
Una jugada del partit de lliga entre l’Inter Club d’Escaldes i el Sant Julià. | FAF

la Copa Constitució torna aquesta nit, a les 20.30 hores, amb la primera semifinal entre la UE Sant Julià i l’Inter Club d’Escaldes. Tots dos equips lluitaran per un lloc en la final en la qual estarà en joc un títol i una plaça a l’Europa League, en el cas que algun dels dos no aconsegueixi accedir a competició europea a través de la Lliga Multisegur.

Pel que respecta a la seva trajectòria copera en aquesta campanya, tots dos van passar de vuitens sense jugar, per haver estat situats entre els quatre primers en lliga en el moment que va arrencar el torneig. Així, en quarts de final, l’Inter va eliminar al CE Carroi per 2-0, mentre que el Sant Julià va vèncer a la Penya Encarnada amb un contundent 4-1.

Des dels clubs, ja es viu la motivació per saltar al verd. Sergio Moreno, capità de l’Inter, sap de la importància del partit: «Tenim moltes ganes que comenci la trobada, volem repetir en la final, després de la de l’any passat».
Davant l’aspiració de doblet, Moreno no vol anar més enllà del dia a dia i va destacar el nivell dels quatre equips vius en la Copa: «Jo mai havia vist tanta igualtat, tots tenen més nivell cada vegada i els campionats estan creixent.

En el Sant Julià, el tècnic, Fernando, considera que els seus arriben en un gran moment. A més, va destacar que «s’ha treballat molt la part física», un aspecte determinant per a fer front a l’últim tram de temporada. A més, no es posa límits: «Tenim l’objectiu posat en els dos títols, ens centrem, però, en el compromís de demà».
Cal destacar que es tracta d’una eliminatòria a partit únic, per la qual cosa avui hi haurà finalista. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT